Varen

Bij ons vind je de goedkoopste bootjes van de streek (klik op 'zelf varen'). Maar we kunnen je ook meenemen met ons schip uit 1929 voor een vaartocht op het schoonste kanaal van de Westhoek. We stippelen desgewenst samen met jou een tocht uit, en stellen alvast dit voor:

punters
Vanaf
€ 40

Zelf varen

Met onze zonneboten kun je zelf het ieperleekanaal of de IJzer verkennen. Er is plaats voor zes personen aan boord. Een vaarbewijs is niet nodig.

Meer lezen
De Boot
Vanaf
€ 750

Niemandswater '14-'18

We varen op het ieperleekanaal langs het front van de Eerste Wereldoorlog, en maken kennis met de oorlogsverhalen van de Zouaven aan de Driegrachtenbrug, en de eerste gasaanvallen in Steenstraete. Onderweg zien we ook het monument van de Gebroeders van Raemdonck, het verzoeningskruis en de Knokkebrug. Schipper Bart vertelt en geeft uitleg. Je mag zelf voor de catering zorgen, maar je kunt die ook bij ons bestellen.

Meer lezen
Le Grand Westhoek
Vanaf
€ 180

Le Grand Westhoek

Le Grand Westhoek (varen en fietsen) voor kleine groepjes. Merk je straks enkele zonnige dagen na elkaar op, dan kan je resoluut opteren voor 'Le Grand Westhoek', een wereldreis van twee dagen per fluisterboot en Brompton-vouwfietsen.

Meer lezen
zomerse vaartocht
Vanaf
€ 1100

Dagtochten naar Ieper, Diksmuide of Fintele

Met een ervaren schipper vertrekken we naar onze bestemming Diksmuide, Fintele, of Ieper. Kies je voor een tweedaagse, dan kunnen we eventueel naar Nieuwpoort varen. Steek gerust de handen uit de mouwen, want wie wil is zelf matroos. Of opteer voor de Bachten-de-Kupe-cruise. Dan varen we drie dagen, en kan je al dan niet Ieper, Veurne, Nieuwpoort en Diksmuide combineren.

Meer lezen