Logeren

Logeren bij de Boot kan al vanaf € 20. 
Logeren en tegelijk varen met de grote St-Antoine kan natuurlijk ook!

 

Komt u met een elektrische auto? Laden kan op 5 min van De Boot.

Op de parking van Dequeecker – 24/7 open.

Betalen mogelijk met alle laadpassen |  Creditcard 

T +32(0)57 40 06 85  |  info@v-load.bewww.v-load.be | 

               

                                            

De Boot
Vanaf
€ 375

St-Antoine

maximaal 9 personen

De St-Antoine, een gewezen vrachtschip uit 1929, is als woonboot ingericht en biedt slaapgelegenheid voor negen personen. U kunt in de oorspronkelijke alkoven van de schippersfamilie terecht, maar er is ook voor modern slaapcomfort gezorgd.

De Boot
Koen Cornelus
Vanaf
€ 100

Kajuit

maximaal 6 personen

De Kajuit is de authentieke woonruimte van het moederschip de BOOT en is ingericht als slaapplek voor zes personen. Een aparte snurkhut is voorzien!

droge paulette met stretchtent
Vanaf
€ 120

Droge Paulette

maximaal 4 personen

De Droge Paulette is de trotse bezitster van een composttoilet, een stevige isolatiemantel, zuinige ledverlichting, een zonnekanon, hoogrendementsbeglazing, en een gescheiden regen- en drinkwatercircuit. Op en top eco!

merkem-brousse
Vanaf
€ 20

Merkem-Brousse

maximaal 6 personen

Geniet van Merkem-Brousse, de meest exclusieve plek van de Westhoek. Een nacht consumeer je vanaf 20 euro. Je mag alles zelf meebrengen. Ook een tent kan. Maar mocht je het een en het ander van ons wensen (hangmat, muskietennet, nachtemmer, fatboy lamzac, etc...), kan dit uiteraard ook aan 5 euro per stuk.

louis d'or achterkant

Louis d'Or

Is voor binnenkort

De Louis d'Or is meer dan 100 jaar oud, en heeft al vele levens achter de rug (zie foto's). Vzw de BOOT kocht het bootje voor 1 symbolische euro. Is nu voorzien van een elektrische motor.

De Boot
Koen Cornelus

Logeren op maat

Bestaat uw groep uit maximum 19 personen? Opteer dan voor de St-Antoine én de Kajuit én de Droge Paulette. De grote boten liggen net naast elkaar. De Droge Paulette ligt op wandelafstand (400 meter). Negen personen kunnen op de St-Antoine logeren, zes in de Kajuit en vier in de Droge Paulette. Bent u met nog meer volk of wilt u zelf uw pakket samenstellen aan de hand van de diverse boten? Neem contact op via info@deboot.be

droge paulette met stretchtent