St-Antoine

De St-Antoine, een gewezen vrachtschip uit 1929, is als woonboot ingericht en biedt slaapgelegenheid voor negen personen. U kunt in de oorspronkelijke alkoven van de schippersfamilie terecht, maar er is ook voor modern slaapcomfort gezorgd.

De Boot
Schipper Bart aan het roer
Met Pascale Platel
crew
Aagje Vanwalleghem
Met Joke Devynck
nieuwe badkamer
ieperleekanaal
Belgische driekleur
ijzertoren
zijaanzicht st-antoine
Schipper B
ter hoogte van de BOOT
Meredithorina
op het dek
Meredithorina
Stephan Vanfleteren
Raf Walschaerts
living st-antoine
reningebrug
trap naar terras
binnenin
keuken
achteronder 1
achteronder 2
achteronder 3
nieuwe badkamer
west-vleteren
wannes houdt u gaarne warm
anker
bosaardbei
waterzuivering van ECOZ
Maud Vanhauwaert

Aan boord zijn er twee badkamers, twee douches, twee toiletten, een volwaardige keuken voorzien van een AGA-kachel mét oven en centrale verwarming. Bovendeks vindt u een biologische waterzuivering voorzien van watermunt, bosaardbei, kattenstaart en kattenkruid, made by ECOZ. Op het dak liggen zonnepanelen voor zowel warm water als elektriciteit. En voor de heel ambitieuzen: u kan in dit schip niet enkel logeren. Varen kan ook. Schipper Bart staat ter uwer beschikking!

U kunt in de oorspronkelijke alkoven van de schippersfamilie terecht, maar er is ook voor modern slaapcomfort gezorgd. En voor de heel ambitieuzen onder ons: gaan varen kan ook! Contacteer de schipper via 0475 21 43 20.

Koken gebeurt op de grote AGA-kachel voorzien van oven, of op een driepits gasfornuis. Het schip is uitgerust met zonnepanelen, composttoiletten en een waterzuiveringssysteem met planten, én twee terrassen. De St-Antoine kan worden gehuurd voor vakanties, feestjes, vergaderingen, cursussen, bezinningsdagen, persvoorstellingen, ...

Faciliteiten

Algemeen

Bar in de directe omgeving, terras, familiekamers, centrale verwarming, zonnepanelen en fotovoltaïsche panelen. Alle ruimtes (openbaar en privé) zijn rookvrij, Rokersgedeelte op terras. Elektriciteit 230 Volt.

Activiteiten

BBQ-Voorzieningen, fiets-kajak en zonnebotenverhuur. Geniet van onze begeleide activiteiten. Eigen gidsen beschikbaar. We werken arrangementen à la carte uit voor de hele Westhoek!

Diensten

Vergader-/feestzaal op het moederschip.
Wij serveren een heerlijk schippersontbijt met thee, koffie, melk, eitjes, kaas, confituur, yoghurt, muesli, chocopasta, broodjes, boterkoeken én brood gebakken met meel uit onze eigenste molen afkomstig van biologisch graan, dit alles voor slechts 16 euro pp en 8 euro voor de <12-jarigen.

Internet

Gratis! WiFi op het moederschip de BOOT

Parkeren

Gratis! Privé parkeren ter hoogte van het schip de St-Antoine.

Prijzen

1 nacht
€ 375
Weekend 2 nachten
€ 595
Weekend 3 nachten
€ 700
Midweek 4 nachten
€ 700
7 nachten
€ 880
14 nachten
€ 1650