Cyclosportieven-toertocht

Onder leiding van kopman/Westhoekkenner en wereldfietser Bart Castelein kan je met een bende fietsvrienden pure Westhoeklucht inhaleren. Ontdek zo de schier onbekende plekken en pittoreske hoekjes van Bachten-de-Kupe én/of Noord-Frankrijk.

tandem
Bromptons
Manneken Pis Broxeele
Col TisnatindeBroeken
Congo
op terras
tussen de maïsvelden
Vredesmolen Klerken
Arabisch bunkertje
Madonna
Bij de Witten
Graf VDB Ploegsteert
schaduw
Wannes kampioen
Molentje Decroos
Museeuw en Prins Laurent
Peter Maenhoudt

We doorkruisen bijvoorbeeld de uitgestrekte polders, en via de Oude Zeedijk passeren we de komgronden van Lampernisse waarna je al snel échte zeelucht inademt. We flirten met de grens, zien Kamaland en de Moeren en we zetten ons kromgebogen over het stuur richting West-Vlaamse bergen. Of we trekken naar Frans-Vlaanderen. Je bepaalt zelf de afstand, de gemiddelde snelheid en de datum. U vraagt, wij draaien, zo luidt het motto.

Kostprijs

Groepen betalen voor een halve dag 5 euro per persoon met een minimum van 150 euro. Het dagtarief kost 10 euro per persoon met een minimum van 300 euro. Overnachten is mogelijk tot 20 personen. ’s Avonds kan er afgesloten worden met een veggie-barbecue op het dek van de BOOT. Goesting? Acht kilo in je banden? Ketting gesmeerd? Goed zo! Contacteer Bart Castelein via info@deboot.be of 0475 21 43 20.

Duur
Halve dag/Hele dag of veel langer... :-)
Doelgroep
Families
Vrienden