Nieuws

Ceci n'est pas une frontière...

Het provinciebestuur West-Vlaanderen en Le Département du Nord (F) heeft vzw de BOOT aangesteld als Artistiek Coördinator voor het Interregproject ‘300 jaar grens’. De BOOT valt de grote eer te beurt de viering van de 300ste verjaardag van de Frans-Belgische grens luister bij te zetten. Die werd definitief getrokken in 1713 naar aanleiding van de Vrede van Utrecht. In onze nieuwsbrieven zullen we u graag op de hoogte houden van de vele feestelijke én prestigieuze gebeurtenissen. Er zal grensoverschrijdend worden gepicknickt, er komt een prachtig boek, én we richten de schijnwerpers op grenspalen en grensposten. De BOOT wil zich graag laten inspireren door beeldhouwers, dansers, schrijvers, fotografen, koren, steenkappers, zangers, choreografen, muziekmakers, videokunstenaars kortom door mensen met creatieve ideeën. Wie wil meewerken en –denken, graag een berichtje via het gebruikelijke adres info@deboot.be


Voor dit project is een budget van 300.000 euro vrijgemaakt. Het gaat van start op 1 oktober 2012 en eindigt op 31 maart 2014.

(bron: vzw de BOOT/provincie West-Vlaanderen (sept 2012)

De Verschijningen live!

Kaartjes kosten 11 euro in voorverkoop. Reserveren via info@deboot.be of 0475 21 43 20

 

.

 

meer informatie
 

Low Impact Man op vrij 11 juli om 20u00 op de BOOT inkom: 5 euro

Stop met klagen! We worden al lang jarenlang lastig gevallen met slecht nieuws en rampscenario’s. Overal kan je lezen wat er misloopt met ons financieel, economisch en politiek systeem. Terwijl de nieuwsberichten over crisissen gaan staan er overal mensen op die zelf de handen uit de mouwen steken. Mensen die beseffen dat we vandaag de wereld van morgen maken en er geen tijd te verliezen valt. Want zoals het oude Chinese spreekwoord al wist te vertellen: het is beter een kaars aan te steken dan te klagen over de duisternis.

Na zijn veelgevraagde klimaatshow brengt Steven Vromman (Low Impact Man) nu een verhaal over nieuwe helden en nieuwe mogelijkheden. Met een vleugje humor en veel concrete voorbeelden krijg je nieuwe tips en inspiratie voor het nieuwe tijdperk dat op komst is. Want het einde van de crisis begint in ons hoofd.

meer informatie
 

Paulette wordt de Droge Paulette

 

Omwille van een stabiliteitsprobleem houden we de Paulette voorlopig droog, vandaar de gewijzigde naam: De Droge Paulette! Je kan er met vier personen slapen voor amper 90 euro! Kom dat zien!

meer informatie
 

Pagina's

Schrijf je in op de nieuwsbrief

nieuwsbrief

 

 

 

 

 

* indicates required

View previous campaigns.